Wat is QuantaZ?

Meer mogelijkheden zien

 

QuantaZ is de naam van een kwantitatief optieprogramma dat de afgelopen jaren is ontwikkeld door Ad Zwiers. De kern van het systeem is dat het zich geheel baseert op cijfers. Dit betekent dat emoties en verwachtingen bij het nemen van beleggingsbeslissingen geen enkele rol spelen.

Het QuantaZ-optiesysteem houdt zich alleen maar bezig met index-opties op de Nederlandse AEX.

Op basis van de indicator die is getest over de laatste 10 jaar, worden er alleen call-opties gekocht. Bij een stijging van de beurs worden er calls gekocht. Zo wordt er geprofiteerd van stijgingen. Zg. "schrijfposities" worden er niet ingenomen. Wel kunnen er strategieen ontstaan waarbij een gekochte call de zekerheid vormt voor een geschreven call.

"Let your profits run and cut your losses short" is een kernzin van het QuantaZ-optiesysteem. Het rend. vanaf 1 jan 2019 tot 28 april 2019 is 85,41 %.

QuantaZ is geen beleggingsfonds maar een nieuwsbrief die u elke dag zeer concrete informatie geeft over wat u met de positie zou kunnen doen.

Het staat de abonnee uiteraard geheel vrij bij welke bankinstelling de optieposities worden ingenomen. Aan QuantaZ worden geen andere gelden overgeboekt dan het abonnementsgeld van € 249 per jaar. (incl.)

Met elke nieuwe abonnee wordt een intakegesprek gehouden dat ongeveer een uur duurt. In dit gesprek worden alle finesses nog eens doorgesproken. Omdat het een product betreft met een hoog risicogehalte worden alle "ins and outs" doorgenomen. Regelmatig vinden er kleinschalige bijeenkomsten plaats (max 4 pers) waarin de optiehandel uitgebreid wordt uitgelegd.

Er zijn geen berichten aanwezig
^ Naar boven